Zekerheidspakketten

Een beetje extra zekerheid in het leven kan geen kwaad. Zeker wanneer het om je spiksplinternieuwe product gaat. Verzeker je nieuwe aanwinst daarom tegen schade en/of verlies en diefstal met een Zekerheidspakket.

Waarvoor ben je verzekerd?

We bieden verschillende Zekerheidspakketten aan, met een looptijd van minimaal één tot maximaal 5 jaar. Op elke productpagina vind je wat de verzekeringsopties zijn voor dat specifieke product, met de bijbehorende looptijd, dekking en prijs. Let op: de dekking verschilt per product, afhankelijk van welke verzekering je kiest. Lees altijd de voorwaarden van de verzekering die je kiest. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

DekkingVoorbeeld
Val- en stootschadeWanneer je zelf per ongeluk je product laat vallen of beschadigt en de beschadiging het gebruik beïnvloedt. Let op: krassen en deuken die normaal gebruik niet beïnvloeden, worden niet door de verzekering vergoed.
Verlies of DiefstalAls je jouw telefoon verloren bent. Of wanneer je camera uit je hand, afgesloten tas of huis wordt gestolen. Het is belangrijk om binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie.
WaterschadeAls er een glas cola over je laptop valt of wanneer je je camera in het zwembad laat vallen.
Fabricagefouten buiten de garantieWanneer je wasmachine er na 2 jaar mee ophoudt. Dan worden de reparatiekosten vergoed door deze verzekering. Standaard krijg je bij Coolblue 2 jaar garantie op je aankoop. Met een Zekerheidspakket kun je dit verlengen tot de totale looptijd van de verzekering. Garantiekwesties vallen dus pas vanaf het derde jaar na aankoop onder het Zekerheidspakket.

Betaling en eigen risico

  • Voor bijna alle verzekeringen betaal je de premie eenmalig, behalve voor mobiele telefoons. Bij mobiele telefoons kun je de premie maandelijks betalen. Hiervoor geldt een minimale looptijd van één jaar.
  • De verzekering heeft een eigen risico van 10% van de aankoopwaarde, met een minimum van € 15,- en een maximum van € 65,-.
    Bijvoorbeeld: je koopt een tablet ter waarde van € 350,-, dan betaal je de eerste € 35,- van de reparatiekosten zelf. Koop je een iPhone van € 749,-? Dan bedraagt je eigen risico € 65,- omdat je het maximum hebt bereikt.
  • Zijn de reparatiekosten lager dan het eigen risico? Dan hoef je alleen de reparatiekosten te betalen.
  • Meer weten?

    Meer weten? Zie dan de algemene voorwaarden

    Alle verzekeringen worden aangeboden door Coolblue in samenwerking met Actua Verzekeringen.

Eerder bekeken door jou